OM LOS TACOS

VÅRE VERDIER OG VISJONER

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri. Konseptet vårt henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”.

Vårt mål i Los Tacos er å yte rask service og servere mat av høy kvalitet. Vi har spesialisert oss på burritos, men vi tilbyr også tacos, nachos, bowls og churros. Som selskap ser vi alltid etter måter å forbedre våre produkter og tjenester,  og slik utvide vårt omdømme og vår merkevare. Kvaliteten på vår kundeservice er like viktig som kvaliteten på våre matretter — som vår kunde skal du ha en positiv opplevelse av Los Tacos fra sekundet du ønskes velkommen inn døren.

Los Tacos’ visjon er å bli Norges ledende merkevare innen meksikansk mat. Vi har et mål om å nå ut til det norske folk med en restaurant i hver eneste by.  Vår bedrift bygges dag for dag av dyktige og ivrige ansatte som strekker seg og som belønnes for sin innsats. Om du ser deg selv spille en rolle i vårt eventyr vil det finnes mange muligheter i tiden som kommer.

VÅR HISTORIE

ONCE UPON A TIME IN THE WEST (OF NORWAY)

Idéen om Los Tacos oppstod først i November 2012. Som mange andre gode idéer måtte den settes på vent en stund før muligheten åpnet seg, men 15. january 2015 var eventyret i gang, da den første Los Tacos-restauranten ble åpnet i Olav Kyrres gate 27 i Bergen. Det var stor hype omkring åpningen, men grunnet manglende erfaring og enkle matoppskrifter ble ikke responsen helt som vi hadde håpet på. De påfølgende tre månedene var derfor alle våre ansatte involverte i forbedring og utvikling av både oppskrifter og kundeservice. Med god lagånd fikk vi restauranten på rett kjøl sammen, og lykkes omsider å falle i smak hos bergenserne. 

Med økende popularitet i Bergen stod Stavanger for tur. Den andre Los Tacos-restauranten åpnet  15. Oktober 2015, og med en stor åpningshelg brøt vi alle våre tidligere salgsrekorder. Mens jernet var varmt gikk vi like godt i gang med en tredje restaurant, denne på Vetrlidsallmenningen i Bergen. Innen utgangen av 2015 hadde vi fått på beina tre veldrevne og populære restauranter; derfra var det på tide å skue mot hovedstaden.

Innen vi kom oss til Oslo hadde vi derimot gjort oss noen interessante observasjoner. Vårt inntrykk etter et år med restaurantdrift var at nordmenn egentlig ikke er så begeistret for å spise «on the go». I Norge foretrekker man tilsynelatende å nyte sin mat sittende ved et bord, fremfor å ta den fatt og gå. Vår forretningsmodell—som frem til nå hadde neglisjert romslige lokaler til fordel for rask service og god mat—måtte vi med andre ord få gjort noe med.

Før vi åpnet i Oslo bestemte vi oss derfor for å la et stort og koselig spiselokale bli en prioritet. Flere av våre kunder måtte få muligheten til å innta sine måltid sittende. Etter nøye overveielse falt valget av restaurantlokale på Europarådets plass 1. Den 13. mai ble restauranten åpnet — og responsen var fenomenal. Det romslige sittearealet ble godt brukt fra første servering, og etter kort tid hadde vi stamkunder på plass fra dag til dag. Konklusjonen var enkel: Denne restauranten ville være en modell for oss å basere Los Tacos’ fremtid på.

I tiden fremover vil vårt fokus være på ekspansjon gjennom franchising. På denne måten kan vi gi lidenskapelige mennesker muligheten til å drive sin egen Los Tacos, og vokse som bedrift sammen med oss. Vår første franchise-restaurant ble åpnet i Haugesund – også denne til overveldende respons. Med ny salgsrekord for en åpningshelg beviste Haugesund for oss at Los Tacos kan ha sin plass i hvilken som helst by i Norge.

Los Tacos går en spennende tid i møte.

Vil du bli med oss videre?